V Olympii se uskuteční beseda se spisovatelkou Kateřinou Tučkovou

Brno, 7. prosince 2012 – Spisovatelka Kateřina Tučková navštíví v sobotu 8. prosince Knihcentrum Caffé v obchodním centru Olympia Brno. Čerstvá držitelka prestižní Ceny Josefa Škvoreckého zde bude od 15.00 podepisovat své knihy a besedovat s návštěvníky knihkupectví o knize Žítkovské bohyně.

tuckova_nemec

Právě poslední román Kateřiny Tučkové Žítkovské bohyně z března letošního roku jí vynesl prestižní ocenění i úspěch u čtenářů. Kniha se záhy po svém vydání zařadila na přední příčky žebříčků nejprodávanějších tištěných i elektronických knih. Tento příběh o rodu léčitelek z Bílých Karpat, ženské duši a magii vyšel také jako audiokniha v interpretaci Terezy Bebarové a Miroslava Táborského.

(red), foto: Kateřina Tučková, autor: Jan Němec


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...