Hasiči v Brně zasahovali u ženy, která vyhrožovala sebevraždou

Brno, 29. prosince 2011 (MEDIAFAX) - Zásah policistů i hasičů si v noci na čtvrtek v Brně vyžádaly sebevražedné úmysly ženy. Ta byla nakonec v pořádku, uvedl operační důstojník hasičů. Hasiči dostali oznámení o případu půl hodiny před půlnocí. "Oznamovatel tvrdil, že chce někdo skočit ze střechy budovy," uvedl důstojník.

strecha-sebevrah

Na místo vyrazily dvě jednotky, avšak nikoho nenašly. "Celá situace vznikla při debatě přes internet mezi dvěma ženami. Jedna z nich se svěřila se svými pocity a druhá zalarmovala záchranné složky kvůli obavě o život kamarádky," vysvětlil brněnský policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Ten nepopřel, že by dotyčná nepřemýšlela o sebevraždě, avšak vyloučil, že by stála na střeše a vyhrožovala, že skočí. "Sebevražedné úmysly sice popřela a tvrdila, že je jen na procházce, ale určité pohnutky v mysli měla, a proto skončila v péči povolaných lidí," dodal Malášek s tím, že celá situace si vyžádala několikahodinový zásah záchranných složek.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...