Strážníci v Brně rozmluvili muži sebevraždu

Brno, 30. září 2012 (MEDIAFAX) - Brněnští strážníci rozmluvili sebevraždu dvaatřicetiletému muži. Zoufalec jim zavolal na tísňovou linku v pátek večer, řekl jim, že se chce zabít, a poprosil je, aby vyřídili pozdravení jeho matce, řekl v neděli mluvčí strážníků Jakub Ghanem. Muž telefonoval, že už neví, jak dál, a že spáchá sebevraždu," řekl mluvčí.

Policie-pomahat-a-chranit-KT

Strážníci v operačním středisku okamžitě pochopili vážnost situace. "Zatímco jeden z nich udržoval kontakt s mužem, další díky spolupráci se státními policisty zjistili, odkud volá," řekl mluvčí. Strážníkům se pak podařilo s mužem mluvit až do okamžiku, kdy k němu policisté přijeli, zajistili jej a předali přivolaným lékařům.

"Zdravotníci silně rozrušeného muže převezli do nemocnice," dodal Ghanem.

Jiří Nováček

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...