Město Brno se bude prezentovat na veletrhu Regiontour 2010

Ve čtvrtek 14. ledna bude primátor Brna Roman Onderka otevírat v Pavilonu P na brněnském výstavišti expozici města Brna a partnerských měst. „Brno hledá neustále nová turistická lákadla, ať jsou to moderní turistické mapy či virtuální prohlídky města nebo také festivaly, jako je Divadelní svět Brno či Brno – město uprostřed Evropy, které každoročně obohacuje svoji nabídku. V současnosti modernizujeme naše webové stránky, které mají pět základních kapitol a jednou z nich je turista, čímž chceme jasně říci, že Brno je turisticky velice významné,“ řekl primátor města Roman Onderka.

regiontour_2.jpg

V rámci projektu byl vydán zcela nový průvodce městem, a to v české, anglické, německé a ruské jazykové mutaci. Dále vznikla mapa s turistickými trasami městem (provedení české, anglické a německé) a multimediální DVD s turistickými informacemi o Brně. DVD obsahuje českou, anglickou, německou a ruskou verzi. Z projektu „Brno – město budoucnosti“ byly financovány i virtuální procházky městem, které návštěvník internetu najde na stránce www.virtual.brno.cz.
Od srpna roku 2009 je zpracováván koncepční dokument „Program rozvoje cestovního ruchu města Brna 2010 až 2015“, který by měl definovat cíle, konkrétní aktivity a opatření, které budou realizovány ve střednědobém horizontu v oblasti rozvoje cestovního ruchu v Brně. Dokončení dokumentu se předpokládá v březnu 2010.

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...