Vydražte si motýlka a pomozte měnit dětské osudy

Brno, 22. února 2011 - I mávnutí křídel jednoho motýla může způsobit vichřici na druhé straně zeměkoule. V případě aukce nestátní neziskové organizace Ratolesti Brno, jež se takzvaným motýlím efektem inspirovala, platí, že i pouhé vydražení jediného motýlka může způsobit velkou změnu k lepšímu v životě znevýhodněného dítěte.

motylek


V termínu od 16. února do 2. března probíhá na internetovém serveru Odklepnuto.cz aukce motýlků (myšleno oděvního doplňku), které darovaly známé osobnosti. Výtěžek aukce je určen k podpoře sociálně a ekonomicky znevýhodněných dětí a mladých lidí ze sociálních programů Ratolesti Brno.

Vydražit si můžete motýlka například od dramatika, spisovatele a bývalého prezidenta Václava Havla, ministra zahraničních věcí Karla Schwarzenberga, ředitele Národního divadla v Brně Daniela Dvořáka, moderátora, herce a hudebníka Marka Ebena, herce Stanislava Zindulky, psychiatra a básníka Dr. Jana Cimického, jazzového zpěváka Ladislava Kerndla, mezinárodně známého houslisty Václava Hudečka a zpěváka a zakladatele vokálního uskupení 4TET Jiřího Korna. Těšit se můžete také na kravatu od ombudsmana JUDr. Pavla Varvařovského, známého baviče, herce a moderátora Karla Šípa a svůj tradiční doplněk – šátek – zaslal i houslový virtuos Pavel Šporcl.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...