Veletrhy STYL a KABO se věnují i marketingu

Mezinárodní veletrhy módy STYL a KABO, které jsou pořádány dvakrát za rok, představují vrchol módního průmyslu nejen v České republice. Jde ryze o kontraktační B2B veletrhy, kde se potkávají odborníci z branže, obchodníci, výrobci, designéři a majitelé obchodů. Na veletrzích se nejenom čile obchoduje, představují se novinky, ale velká pozornost je věnována i odborným seminářům. Hojně navštěvovaný marketingový seminář se tentokrát odehraje ve čtvrtek 26. srpna od 10.30 hod. v pavilonu P na brněnském výstavišti.
Semináře se zabývají jednak módní branží (v srpnu je kladen velký důraz na nadměrnou módu, která je v současnosti novým fenoménem), technickým novinkám (nové technologie v textilním průmyslu), ale i marketingem. Po sérii seminářů pro maloobchodníky (budování značky, příklady z praxe) nyní přichází seminář věnující se reklamě na internetu.
Cílem semináře INTERNET – nízkonákladová reklama pro malé a střední podniky, který bude moderovat Daniel Köppl, šéfredaktor časopisu Marketing a média, je ukázat malým a středním podnikatelům z módního průmyslu, jak efektivně inzerovat na internetu.
Pravidlům tvorby dobré webové prezentace se bude věnovat ve svém příspěvku Pavel Marek, ředitel komunikační agentury MARCO BBN, sociálním sítím pak Ondřej Kopecký ze stejné agentury. Novinkou bude vystoupení Richarda Breleta, ředitele mezinárodní marketingové sítě BBN, ve kterém představí výsledky celosvětového výzkumu používání internetu 2.0.
36. ročník Mezinárodních veletrhů módy a obuvi STYL a KABO probíhá od 24. do 26. srpna v Brně. Prestižní kontraktační veletrhy představují obchodní vrchol módního průmyslu České republiky i zemí střední a východní Evropy. Ve třech pavilonech se představí více než čtyři stovky vystavovatelů a branami výstaviště projde okolo devíti tisíc návštěvníků – většinou obchodníků, odborníků z branže, designérů a majitelů obchodů.
 

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...