Hvězdy MotoGP na českých strojích

Brno, 25. července 2017 - Motocyklové závody a Brno jsou spojeny už od roku 1930 a jinak tomu nebude ani letos. O prvním srpnovém víkendu na Masarykův okruh opět zavítá šampionát MotoGP. Tradičně začíná program brněnské Velké ceny už ve čtvrtek, kdy se koná tisková konference a vybraní závodníci se vydají na tzv. Dorna pre-event.

motogp jetsurf 1730

Letos ale všichni fandové, jezdci a zástupci médií zažijí úvodní program v neobvyklém duchu. Piloti MotoGP se totiž projedou na českých strojích. Nepůjde ale o veterány Jawa, Čézety nebo jiné motocykly naší provenience.

Jetsurf – výrobce nejlehčích a nejvýkonnějších surfových prken se spalovacími motory spojil síly s brněnským okruhem, Dornou, Monster Energy a vypraví se na Brněnskou přehradu. Tam uvidíte světová esa motocyklové silnice řádit na motorových prknech brněnské výroby. Jonas Folger, Franco Morbidelli, Thomas Lüthi, Mattia Pasini, Enea Bastianini a samozřejmě nebudou cgybět domácí matadoři Jakub Kornfeil a Karel Abraham. Těšit se můžete také na exhibiční závod jezdců série MotoSurf WorldCup – světového poháru v jetsurfingu.

Akce se koná ve čtvrtek 3. 8. 2017 od 11 do 13 hodin na Brněnské přehradě.

Ilutrační fotografie:

Jezdec: Jakub Kornfeil

Foto: Petr Zeman


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...