Dětský den na brněnském letišti slibuje nabitý program pro všechny

Brno, 25. května 2017 - V neděli 28. května se na ploše brněnského letiště odehraje den plný zábavy a neopakovatelných zážitků. Hudebně zábavný program si užijí nejen malí návštěvníci, ale také jejich rodiče a přátelé. Připravena je spousta soutěží o skvělé ceny, jako je let vrtulníkem pro celou rodinu, cvičný let v letadle, anebo letenky do Londýna pro dvě osoby.

detsky den letiste brno

V nabitém, sedmi hodinovém programu návštěvníky čeká například atraktivní vystoupení tanečního studia Street Soul, těšit se můžou také na oblíbené pohádkové postavičky Mimoňů Boba a Stuarta - svět, ve kterém ožívají hrdinové a připraveni jsou i známí Jogínci z ČT Bětka a Jana.

Zájemci si mimo jiné budou mít také možnost zblízka prohlédnou letištní techniku a připravena je i ukázka hasičského zásahu. Atraktivní podívanou se určitě stanou také dopravní letadla, která v průběhu celého odpoledne budou přistávat i vzlétat z bezprostřední blízkosti návštěvníků dětského dne.

„Dětský den na letišti každoročně přiláká až dvanáct tisíc lidí, a proto budou v blízkém okolí dopravu řídit policisté. Pro hladký průběh celé akce bude nutné dbát jejich pokynů, ať už při příjezdu k letišti, nebo při parkování. Míst pro zaparkování by měl být dostatek. Na letiště bude po celý den jezdit každou čtvrt hodinu také autobus městské hromadné dopravy přímo z centra Brna,“ uvedla mluvčí brněnského letiště Kateřina Pichalová s tím, že vstup na dětský den je zdarma.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...