Soutěž o 6 vstupenek na Boskovice 2018 – festival pro židovskou čtvrť (5.-8. 7. 2018)

Boskovice 2018 – festival pro židovskou čtvrť

V termínu 5.  8. 7. 2018 se v jihomoravských Boskovicích odehraje festival s podtitulem „pro židovskou čtvrť“. Již přes čtvrt století se město na začátku léta mění v kulturní oázu, do které se sjíždějí tisíce lidí. Právě místo konání má zásadní podíl na neopakovatelné atmosféře festivalu. Koncerty, představení, promítání i čtení proplétají celé město. Na čtyři dny tak ožívají všechny jeho unikátní památky: židovská čtvrť a synagoga, hrad, zámek, zámecký skleník, farská zahrada, amfiteátr letního kina nebo panský dvůr.

Soutěžte s námi o 3 x 2 vstupenky na festival Boskovice 2018. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a budete zařazeni do slosování.

Soutěž probíhala od 15.06.2018 do 26.06.2018

Jakou muziku hraje Fernando Saunders?
a) heavy metal
b) folk
c) blues, rock

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...