Soutěž o 4 vstupenky na DOBRÝ KONEC VŠECHNO SPRAVÍ (30. 7. 2019)

Zapojte se do soutěže o lístky na představení v rámci Letních shakespearovských slavností Brno 2019. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a budete zařazeni do slosování o 4 vstupenky, které vyhrají 2 výherci na:

úterý: 30. 7. 2019, 20:30 nádvoří hradu Špilberk - DOBRÝ KONEC VŠECHNO SPRAVÍ

Hrají: Martin Siničák, Anna Fialová, Ondřej Pavelka, Martin Dejdar, Anna Stropnická a další

Že zázraky se už nedějí? A co když chudá dcera věhlasného lékaře uvěří, že s recepty svého otce uzdraví francouzského krále a získá za manžela nedosažitelného Bertrama? Vše se ale podivně zauzlí. Paříž, Florencie, Compostela, dobrodružství milostná i válečná, k tomu věčná „obléhání“; chvástavý voják, zrádný přítel, apokalyptický šašek, záletný manžel svedený vlastní ženou… a dobrý konec pro všechny vdané i nevdané! Méně známá, něžně melancholická Shakespearova komedie pyšného odmítání a vytrvalé naděje.

Soutěž probíhala od 27.05.2019 do 27.06.2019

Kdo je režisérem daného představení?
a) Jan Antonín Pitínský
b) Martin Hilský
c) Jan Štěpánek

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...