FIFA 22 přichází. Co můžete očekávat?

Okamžik, na který všichni fanoušci počítačových her s fotbalovou tematikou čekají, se rychle blíží. Brzy vychází nová FIFA a odpočítávání vstupuje do rozhodující fáze. Co můžete v novém vydání očekávat? Kdo dostal nejlepší kartu a jak vypadá Robert Lewandowski? O tom v dnešním textu!

fifa450

Zájem o sérii her FIFA každým rokem roste. To je mimo jiné vidět na finančních zprávách EA Sports. Více hráčů = více prodaných bodů FP a tím se podnik řídí sám. Jako každý rok bude mít nová FIFA mnoho zajímavých příležitostí, které hráči dříve v populární 21 nemohli zažít. Největší změnou má být herní engine, který bude k dispozici na konzolách nové generace - Hypermotion Technology. Pro fanoušky PC mám ale špatnou zprávu, protože FIFA 22 pro PC vyjde na starém enginu a oproti předchozím kartám si kromě nových karet v Ultimate Teamu a pár drobností v jiné režimy. Nabízí se tedy otázka - měli by si hráči PC koupit novou FIFA? Není pochyb o tom, že EA se o tento sektor trhu nestará tolik jako pro hráče PS5 nebo Xbox. Hráči, kteří si chtějí zahrát aktuální hru, si ji určitě koupí, nicméně lze očekávat velký tok od PC ke konzole.

Oficiální datum vydání hry FIFA 22 je 1. října 2021!
Oficiální datum vydání je naplánováno na 1. října, ale přístup ke hře bude k dispozici 22. září.

Nejlepší karty ve hře FIFA 22

Kromě novinek, které EA každoročně uvádí do své nabídky, je nejdůležitějším okamžikem před vydáním nové FIFA oznámení o obdržení overalli jednotlivými hráči. Letos nejlepší kartu ve FIFA 22 získal Lionel Messi. Argentinec byl hodnocen na úrovni 93. Stál za ním Robert Lewandowski, který se může pochlubit celkovým hodnocením, které je o bod horší. Polák je tedy 2. nejlepší kartou ve hře. Na 3. místě skončil Cristiano Ronaldo s 91 kombinézami.

Robert Lewandowski dostal svou nejlepší kartu na začátku hry, nicméně je třeba zdůraznit, že mnoho lidí poznamenává, že statistika rychlosti vypadá negativně. Pouze 78 bodů v tomto hodnocení výrazně ovlivňuje zájem o Polákovu kartu. Na začátku hry to může být dobrá volba, ale čím dále do lesa, tím těžší by to mělo být, protože hráči jako Pepe, Eder Militao a další stopéři mají na začátku hry větší rychlost.

Za pozornost stojí také nejoblíbenější karty předchozího vydání, tedy Neymar a Kylian Mbappe. Oba hráči neměli solidní upgrade, ale na první pohled vidíte, že to budou špičkové karty a stanou se hratelnějšími než Lewandowski nebo Messi. Ostatně v této hře nerozhoduje celkové hodnocení, ale jednotlivé statistiky, počínaje rychlostí, které jasně hovoří ve prospěch těch dvou z PSG.

Drobnosti:

Robert Lewandowski získal v celkovém hodnocení 92 bodů.

  • Robert Lewandowski je druhá nejlépe hodnocená karta ve hře.
  • Pouze Lionel Messi má vyšší celkové hodnocení než Polák.
  • Cristiano Ronaldo byl ohodnocen na úrovni 91.
  • Edouard Mendy má ve hře FIFA 22 pouze 83 celkových hodnocení.

Problém s obránci

V předchozím vydání FIFA došlo k situaci, kdy hráči pravidelně používali boční obránce, které umístili do středu obrany. Tímto způsobem byla hra značně narušena, a proto zaměstnanci EA pracovali dlouho, aby se vyhnuli opakování v nadcházejícím vydání. Jaké změny byly provedeny? Za prvé, hráči, kteří nebudou v plné chemii, dostanou velmi velký propad dovedností, což by mělo mít negativní dopad na podobné chování v příštím vydání. Kromě toho bylo také rozhodnuto o zvýšení rychlosti mnoha hráčů, kteří v předchozí FIFA rychlostně zaostávali. Stačí uvést příklady jako Pepe, Vertonghen nebo Skriniar. Každý z těchto hráčů má dvouciferné zvýšení rychlosti, což určitě ovlivní jejich „hratelnost“.

Významnou změnou může být také omezení tempa jednotlivých útočníků, protože Ronaldo, Messi, Lewandowski a Sancho zaznamenali pokles této statistiky. Bude FIFA 22 méně o míru a více o dovednostech hráče? To se dozvíme hned po premiéře, protože stejně jako loni, ani tentokrát - demo FIFA 22 nevyšlo.

FIFA v nabídce sportovních sázek!

Věděli jste, že v nabídce sportovních sázek najdete hry FIFA 22, které můžete použít při sázení na své oblíbené hráče? FIFA stále více vstupuje na trh s esporty, a to neuniklo pozornosti analytiků sportovních sázek Superbet, kteří se pravidelně starají o to, aby fanouškům esportu poskytovali zajímavé možnosti sázení. Mimochodem, můžete použít speciální propagační kód Superbet, který vám umožní přístup k zajímavé nabídce.

V předchozí sezóně jste si mohli všimnout, že FIFA byla rekordním počtem nabídek na různých turnajích a samotní pro-hráči často propagovali legální polské bookmakery. Předchozí dva roky měly negativní dopad na počet turnajů FIFA hraných v hale nebo ve studiu, ale měli jsme spoustu her online. FIFA také stále více vstupuje do Twitche a existuje také mnoho turnajů, které můžete sledovat a současně sázet.

Sázková kancelář Superbet má jednu z nejlepších počátečních nabídek na polském trhu. Po registraci se speciálním propagačním kódem na Superbet můžete získat mnoho startovních bonusů. Pokud chcete, přesvědčte se sami na webových stránkách této sázkové kanceláře a využijte bonus na 22Bet login.

Ihned po zahájení nové edice by mělo proběhnout několik turnajů, které budou v nabídce sázkových kanceláří a poté bude možné použít propagační kód od Superbetu. Pamatujte však, že bonus je pouze doplňkem na webu bookmakera. Nejdůležitější jsou statistiky a analýza zápasů.

Při sázení na sportovní sázení hrozí závislost. Pamatujte, že to nemusí být způsob života. V Polsku je používání nelegálních sázkových kanceláří zakázáno, můžete hrát pouze s těmi operátory, kteří mají povolení od ministerstva financí.

Vzájemné sázky organizované prostřednictvím internetu jsou přijímány na webových stránkách společnosti www.superbet.pl na základě souhlasu ministerstva financí ze dne 24. října 2019, č. PS4.6831.5.2019.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...