Pánské chinos – kalhoty s nesčetnými možnostmi kombinací

Chinos jsou kalhoty designované původně pro vojáky americké armády bojující v teplém a vlhkém prostředí cizích krajin. Bavlněný měkký a prodyšný materiál byl ale natolik příjemný a pohodlný, že jej vojáci začali nosit i v civilu po návratu ze služby. Díky tomu se tento střih pánských kalhot poměrně rychle uchytil i mezi civilisty a od té doby je sláva chinos i nadále na vzestupu. Pokud ještě žádné kalhoty tohoto typu ve vaší skříni nevisí, je na čase to právě teď změnit a oživit svůj šatník svěžím chino stylem v mnoha barevných provedeních. Máme pro vás několik příkladů, jak a kam tyto pánské kalhoty nosit a vypadat v nich skutečně stylově a trendy.

oblečení

Vytáhněte chinos společnosti

Na večeři do restaurace s rodiči vaší přítelkyně, na rodičovské schůzky, na partičku pokeru s kamarády, ale klidně, i když jdete známým na svatbu. Kalhoty v chino střihu jsou vhodné všude, a to je na nich naprosto skvělé. Koneckonců, stejně jako to, že měkká bavlna, ze které jsou vyrobené, vám zajistí vysoký komfort nošení po celou dobu, kdy je budete mít na sobě.

Hledáte stylové chinos, ale ani po návštěvě mnoha e-shopů s pánským oblečením jste nenarazili na designově zajímavé chino kalhoty? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Místem, kde v extra širokém stylovém sortimentu za skvělé ceny určitě naleznete to, po čem toužíte, je bezpochyby internetový obchod Bolf.cz.

Chinos do práce či na důležitou business schůzku

Ležérní kalhoty chino v klasické délce a barvách, jako je šedá, námořnická modrá, černá nebo temně zelená, si s klidem v duši oblečte i do kanceláře nebo na pracovní schůzku či oběd s důležitým business partnerem. Nejde o žádný módní či jiný prohřešek. Stačí si pohrát s detaily, a váš elegantní vzhled bude dokonalý.

Opatřete kalhotám luxusní kožený pásek, který bude barvou i stylem dobře ladit s obuví, ale třeba i s páskem od náramkových hodinek nebo pracovní aktovkou či taškou na notebook. Košili z kvalitního materiálu si zastrčte do chino kalhot a přes ni si oblečte designově nekomplikované casual pánské sako nebo tmavý blejzr. Chinos ale můžete vytáhnout klidně i za kulturou, nejdete-li přímo do Národního divadla či Státní opery.

Bohémské léto v kalhotách chino střihu

Milujete vůni letního podvečera stráveného s přáteli venku? Ať už jde o drink a spoustu legrace při západu slunce na náplavce, romantický piknik v parku, návštěvu letního kina, nebo máte v plánu zavlnit boky při venkovní produkci výstředních DJs, v chino kalhotách se budete skvěle cítit i vypadat. K plátěným teniskám, ale klidně i ke koženým žabkám, si oblečte pohodlné a prodyšné bavlněné chinos s ohrnutými nohavicemi ve zkrácené délce nad kotníky.

Zvolíte-li barvy jako je bílá, šedá, černá nebo tmavě hnědá, můžete si dovolit v rámci horního dílu outfitu trochu experimentovat s barvami, vzory i potiskem. Výraznější chinos či kalhoty se vzorem ale naopak nejlépe doplníte jednoduchým svrškem. Například rozevlátou bílou lehkou košilí v boho stylu nebo polo tričkem s límečkem v tlumených barvách.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...