Platební brána pro váš byznys

Brněnský provozovatel platební brány Pays letos představuje několik zajímavých služeb, které ocení každý, kdo prodává své zboží, výrobky nebo služby na internetu. Platební brána Pays se po několika letech provozu řadí mezi ověřená a spolehlivá řešení pro internetové platby. Za vznikem platební brány stojí Karel Sasín se svým týmem, který je znám například i jako provozovatel vstupenkového portálu smsticket.cz.

pays1

Firma pays.cz s.r.o., byla založena v Brně v roce 2015 a od počátku vyvíjela platební řešení pro majitele eshopů a další prodejce na internetu. Cílem bylo odstranit problémy s online platbami, které vnímali téměř všichni obchodníci. Šlo zejména o odstranění nesmyslné byrokracie při aktivaci internetových plateb a zrušení nesmyslných paušálních poplatků, které museli obchodníci za internetové platební brány do té doby platit.

Toto se podařilo již v roce 2016 a nyní představuje Pays nové služby, které jsou malou revolucí v internetových platbách. Jedná se zejména o službu „Platební předpis" a „Platební odkaz".

Jak funguje platební předpis a platební odkaz?

paysPlatební předpis je oblíbený hlavně u poskytovatelů služeb a umožňuje snadno vygenerovat „výzvu k platbě", která je prostřednictvím platební brány zaslána mailem zákazníkovi. Ten pak může provést úhradu okamžitě (například platební kartou) a prodejce se ihned dozví, že bylo zaplaceno. Obchodníkovi tak odpadá zdlouhavé čekání na připsaní peněz na bankovní účet. Platební předpis využívají obchodníci k platbám předem, k inkasu záloh na služby, k příjmu úhrad dříve vystavených a neuhrazených faktur. Uplatnění nachází i u firem, které poskytují své služby zákazníkům opakovaně. Mezi nejaktivnější uživatele této služby patří překladatelé, poskytovatelé ubytování, soukromé školy a bytová družstva.

Platební odkaz je mimořádně jednoduché platební řešení pro každého, kdo neprovozuje eshop a přesto potřebuje, aby mu zákazníci mohli zaplatit rychle online. K prodeji zboží nebo služby pak postačuje jen běžná webová stránka nebo stránka na Facebooku. Uživatel platební brány Pays může kdykoliv snadno vygenerovat platební odkaz a zveřejnit jej na webu nebo Facebooku. Kliknutím na tento odkaz zákazníci jednoduše zaplatí. Služba nachází uplatnění při platbě poplatků za klubová setkání, příjmu sponzorských darů, dobrovolných příspěvků a také u pořadatelů akcí v komunitách lidí se společným zájmem.

Zájemci o jednoduchá platební řešení mohou navštívit stránky platební brány Pays, kde je možné obě služby vyzkoušet.

pays - logo


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...