Tisk a kopírování bez starostí

Žádná větší ani menší kancelář se v dnešní době neobejde bez spolehlivé tiskárny, kopírky a dalších užitečných kancelářských pomocníků, které každodenní práci usnadní. Nikdo nemá čas na obíhání copy servisů a podobně, proto musí být tyto přístroje zaměstnancům kdykoli k dispozici.

romapol1831

Pravdou také je, že pořízení multifunkčních zařízení vyžaduje velkou investici, což může být poměrně odrazující. Nehledě na následné starosti, které souvisí s jejich servisem. Proto v mnoha případech stojí za zvážení pronájem multifunkčního zařízení.

Multifunkční zařízení pro snížení nákladů na tisk

Možná by vás ani nenapadlo, že taková možnost vůbec existuje... Čím dál více firem tento způsob upřednostňuje, a to hned z několika důvodů. Proč je pronájem multifunkčních zařízení tak výhodný? Dáno je to samozřejmě nízkými pořizovacími náklady, neboť platba za pronájem takového přístroje je oproti nákladům na jeho koupi minimální. Další výhodou je také kompletní servis, který pronajímatel zajistí, stejně jako doplňování papírů, což vám může ušetřit nepříjemná překvapení v těch nejméně vhodných momentech.

romapol468

Řešení na míru vašim požadavkům

Díky pronájmu multifunkčních zařízení se snáze dostanete k široké škále přístrojů zvládajících spoustu činností. Přístroje lze efektivněji vybrat na základě konkrétních požadavků, nikoli pouze s ohledem na cenu multifunkčních přístrojů. Nutné samozřejmě je ujasnit si konkrétní požadavky. Výsledkem je optimalizace tiskových služeb a minimalizace nákladů na tisk.

A co všechno pronájem multifunkčních zařízení zahrnuje? Kromě pronájmu vybraných zařízení na určitou dobu je to i dodávka nezbytného spotřebního materiálu, jako jsou tonery, obrazové jednotky nebo i papír. Pokud se však rozhodnete využít službu pronájmu multifunkčních zařízení, je nezbytný také rychlý a odborný servis, který je rovněž součástí služby. Díky tomu budete moci tisknout důležité dokumenty kdykoli, když to bude potřeba, bez nepříjemného zdržování v podobě zaseknutého papíru, docházejícího toneru a podobně.

Všestranné přístroje, bez kterých se neobejdete

Multifunkční zařízení umožňující nejen barevný nebo černobílý tisk různých formátů, zcela zastoupí kopírku, tiskárnu, fax i skener. Lze tak nejen uspořit mnoho místa, ale také energie a nároky na obsluhu. Stranou pozornosti by neměla zůstávat ani ekologická stránka a dostatečné zabezpečení dat, čemuž moderní přístroje, například značky Konica Minolta, která je lídrem na trhu v této sféře, ve většině případů bez problémů dostojí.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...