Restaurant PAVILLON - zážitková gastronomie ve funkcionalistickém skvostu bývalé Zemanovy kavárny

Restaurant PAVILLON v parku na Kolišti se řadí mezi TOP restauranty v Brně. Vznikl spojením dvou brněnských fenoménů – slavné Zemanovy kavárny a legendárního restaurantu U KASTELÁNA. Ten se před dvěma lety přesunul do budovy bývalé Zemanovy kavárny a změnil na Restaurant PAVILLON.

Pavillon 01PR

Nadějný šéfkuchař Jan Kaplan zde připravuje poutavé gurmánské zážitky moderní evropské kuchyně. Jedinečné chuti, originální kombinace i známě vůně jsou kouzleny vždy ze sezónních a čerstvých surovin z lokálních zdrojů. V jedné budově se nachází Restaurant PAVILLON, koktejl bar RUNWAY a stylová vinotéka. Více přibližuje manager restaurantu Mirek Jindra.

Je výhodou pro podnik unikátní funkcionalistická budova a lokalita v parku v srdci Brna?

Právě funkcionalistickou architekturou se PAVILLON liší od ostatních restaurantů, je umístěn v zeleni, v krásném prostředí. Interiér je otevřený, s velkými okny, která se dají za pěkného počasí zasunout do podlahy a vznikne tak jedinečné propojení restaurantu se zahrádkou v parku. Další zajímavostí je nejmodernější otevřená kuchyně – naši hosté tak mohou sledovat kuchařský tým přímo „v akci", a nedílnou součástí restaurantu je i stylová vinotéka.

Pavillon 02PR

Pavillon 03PR

Na jakých základech stojí zdejší gastronomie?

Gastronomie PAVILLONU se vyznačuje především svojí čerstvostí a sezónností. Nevaříme z polotovarů, vše si vyrábíme sami, a to včetně pečiva či těstovin. Vše projde rukama šéfkuchaře Jana Kaplana a jeho týmu, který z velké většiny pochází z restaurantu U KASTELÁNA, kde působil společně s Michalem Göthem, který byl u stěhování KASTELÁNA do PAVILLONU, ale po necelém roce odešel za novou výzvou.

Špičková kvalita surovin a připravovaných jídel zůstala, neboť si vychoval skvělý kuchařský tým, který úroveň gastronomie nejen udržuje, ale posunuje dál. Dokazují to nejen spokojení hosté, ale i výsledky TOP 100 restaurací v ČR, který každoročně pořádá Grand restaurant, kde jsme skončili v hodnocení kuchařského umění mezi brněnskými restauranty na 2. místě!

Existuje typický návštěvník vašeho podniku? Kdo jsou vaši hosté?

I když prostředí restaurantu vypadá na první pohled honosně, ceny jsme přizpůsobili tomu, aby gastronomický zážitek mohlo vyzkoušet široké spektrum hostů a byly pro ně příjemné. Naši sezónní nabídku doplňujeme o degustační menu, ke kterému snoubíme i vybraná vína. Každý týden připravujeme i polední nabídku za příznivé ceny. Více info o menu na: www.restaurant-pavillon.cz.
V poslední době je velký zájem také o firemní akce, které dokážeme v každém ohledu uspokojit, a nově také stále více žádané soukromé oslavy.

Pavillon 04PRŠéfkuchař Jan Kaplan získal zkušenosti pod vedením světových legend Jonase Karlssona i Gordona Ramseye

Součástí Restaurantu PAVILLON je i Bar RUNWAY. Komu byste jej doporučil k návštěvě?

Bar RUNWAY je mezi zákazníky velmi oblíbený a kvalita připravovaných drinků je na velmi vysoké úrovni. Doporučuji ho zejména těm, kteří se chtějí bavit a užít si příjemný večer. Barmani vám rádi doporučí na základě vaší chuti míchané nápoje, prémiové destiláty, doutníky a široký výběr vín. A kromě klasických koktejlů můžete ochutnat i signature drinky, které nedostanete nikde jinde.

Přijďte i vy ochutnat jedinečný gastronomický zážitek v neobyčejném prostředí!

Restaurant PAVILLON
JEZUITSKÁ 6, 602 00 Brno
tel.: 541 213 497, 607 005 905
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
www.restaurant-pavillon.cz
facebook Najdete nás i na Facebooku!

 


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...