Freak Power zahraje na květnové koncertu v Brně nové songy z připravované desky

Brno, 22. května 2018 - Odložené koncerty londýnských Freak Power slibují na konec května nezapomenutelný hudební zážitek. V rámci svého evropského turné vystoupí britská kultovní kapela 28. května od 21 hodin v Brně v klubu Radost. Brněnský koncert podpoří i české skupiny, funkoví Top Dream Company, electro-rockový Ať se snaží ona a vystupující DJ Friky s Martinem Svatkem. Takže je na co se těšit.

freak power 1821

Lídr a zároveň zpěvák skupiny Ashley Slater se na české koncerty obzvlášť těší a doufá, že své fanoušky, kteří na koncert čekají již od začátku dubna, kdy Ashley nepřiletěl kvůli krátké platnosti svého pasu, nezklame. „Tešte se na pořádnej odvaz, kde zazní všechny naše hity, která jsem složil společně s Fatboy Slimem a také novinky z nové desky United State EP,“ a dodává: „Bude to doufám báječný hudební mejdan, nejfunkovatější funk a energie, na který se všichni moc těšíme, a věřím, že tentokrát nám ve vystoupení už nic nezabrání,“ směje se zpěvák Ashley Slater.

U zrodu většiny proslulých hitů Freak Poweru stáli v roce 1993 Norman Cook, později známý jako Fatboy Slim, trombonista a současný zpěvák formace Ashley Slater a Jesse Graham.

Kapela již do světa vypustila první ochutnávku, písničku Soul Clap, kterou můžete zhlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=2CXOuk4w4bM

DJ Friky je v současnosti jedním z nejlepších DJ u nás. Jeho kariéra DJ se skládá ze všech možných hudebních mixů jako je hip Hop, funk, glitch, house, electro nebo step dub. Za svou karieru hrál již na různých místech od Washingtna DC přes Kosovo, Londýnskou O2 Indigo Arenu, Kino Kyjev v Krakowě až po Svatý Mořic, kde hrál ve výšce 3300 nad mořem. Je součástí týmu Trouble Team, který již pětkrát vyhrál DJ soutěž na prestižní DMC Champion a dvakrát na 3. místě finále v DMC World Team Championship v Londýně.


Předprodej vstupenek v síti Ticketpro

Oficiální stránky:

http://freakpower.cz/
https://www.facebook.com/FreakPowerTour/  
https://www.facebook.com/atsesnaziONA/  
http://www.topdream.org/  
http://www.djfriky.com/ 


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...