Zpěvák Sebastian vyráží na své první turné, které odstartuje v Brně

Brno, 11. března 2017 - Do povědomí českých posluchačů se popový zpěvák Sebastian nejvýrazněji zapsal písničkou Toulavá. Jeho první singl má nyní na YouTube bezmála 20 milionů zhlédnutí. Od jeho vydání popularita zpěváka, kytaristy a skladatele stále roste. Nyní se Sebastian vydává na své první samostatné turné, které nese název Hvězdy Tour 2017.

Sebastian turne brno

Fanynky a fanoušci se na něj mohou těšit hned v devíti různých městech po celé České republice. Muzikant svojí dobrodružnou tour zahájí 16. března v 19 hodin v Metro Music Baru v Brně.

Sebastian Navrátil, jak zní celé jeho jméno, je považován za jednoho z nejvýraznějších hudebníků nové generace. Celý rok nezahálí a neustále pracuje na nové tvorbě. Aktuálně se věnuje dokončení svého debutového alba a detailně dolaďuje přípravu na živá vystoupení. Při příležitosti Hvězdy Tour 2017 se chystá v Praze album v březnu pokřtít. Nový idol má nakročeno k slibné kariéře, o tom svědčí úspěch jeho nejnovějšího videoklipu k písni Hvězdy, který během pár týdnů nasbíral přes půl milionu zhlédnutí. Mezi domácími jsou Hvězdy dokonce čtvrtou nejhranější skladbou českého éteru!

A co si myslí o svém úspěchu na Youtube? ,,Celkově mi o počty zhlédnutí na YouTube až tak nejde. Byl bych rád, kdyby mé písně hrála česká rádia, aby byly slyšet a lidi je měli rádi. Jestli klipy k nim uvidí pět miliónů nebo deset, není podstatné. Nedělám z toho vědu. To, že každý můj singl byl na vrcholu českého žebříčku IFPI je pro mě důležitější," komentuje s úsměvem zpěvák.

O tom, že celá samostatná tour bude jedna velká show, nemusí fanynky pochybovat. Sebastian slibuje novou pódiovou prezentaci, nové písničky i známé hity. Koncertní šňůru zpestří svým vystoupením vítězka třetí Česko Slovenské SuperStar Sabina Křováková s kapelou.

Začínal v kapele JUST TRY, se kterou vydal úspěšný cover písničky Žijeme len raz. V roce 2015 na sebe upozornil singlem Toulavá, který mu vynesl prestižní ocenění v anketách televize Óčko nebo rádia Evropa 2. Zpěvák za něj získal také Českého slavíka za nejstreamovanější českou skladbu.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...