Čankišou se premiérově představí v klubu Eleven

Brno, 2. listopadu 2016 - Kapela Čankišou, která svými divokými rytmy roztancovává publikum od ostrova Réunion po malajské Borneo, si ve středu 9. listopadu odbude svou premiéru v brněnském klubu Eleven na Dominikánské 11 a koncert oživí i host. Čankišou před rokem vydali našlapanou a hudebně velmi pestrou šestou desku Supay, která kromě loňského křtu vlastně v brněnském klubu ale ještě nezazněla. Příležitost budete mít právě příští týden. Kapela premiérově vstoupí se svou hudbou jednonohého lidu Čanki do klubu Eleven, ve kterém dosud ještě nehrála.

cankisou brno fleda krest deska supay

Pánové z Čankišou kromě toho chystají i zajímavé překvapení. Sestavu doplní hostující muzikant Michal Reich na mongolský strunný nástroj morinchur a kontrabas. Navíc kapela opráší i některé dnes již téměř historické písničky. Těšit se tedy můžete na pořádný příděl věkem prověřených ale i nových kousků, spoustu pozitivní energie valící se z pódia a divoký taneční rej pod ním.

Kapela Čankišou od roku 1998 objela se svou eklektickou taneční hudbou opírající se o legendu dávného lidu Čanki už téměř 20 zemí. Na kontě má šest řadových desek, několik nominací na hudební cenu Anděl v kategorii world music a úspěchy v zahraničních hudebních žebříčcích.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...