V brněnských kinech probíhá Febiofest

V pondělí 12. dubna začaly v Brně předpremiérou filmu Alice Nellis nazvaného Mamas & Papas pětidenní ozvěny festivalu Febiofest. V brněnské části Febiofestu bude představeno celkem sedmnáct snímků v městských kinech Scala a Art. V Brně budou uváděny filmy, které v Praze patřily k nejžádanějším, jako třeba americké filmy Amelia, 500 dní se Summer a Fantastický pan Lišák. Brněnská část přehlídky Febiofest letos potrvá od 12. do 16. dubna.
Celkem se přehlídka odehraje hned v pětadvaceti kinosálech v sedmi městech. V celkové nabídce figuruje 185 filmů z 57 zemí. Po skončení moravských ozvěn Febiofestu následuje dokonce i samostatná slovenská část festivalu. Loňská návštěvnost festivalu dosáhla 116 906 návštěvníků.
Program je k dispozici na adrese www.bkc.cz/kina.

FebioFest_180_1.jpg

 

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...