Jana Kratochvílová rozjede svoji extravagantní show na Faválu

Brno, 12. prosince 2012 – Jana Kratochvílová vystoupí ve čtvrtek 20. prosince v brněnském klubu Favál. Zpěvačka žijící téměř 30 let v Londýně chce fanouškům se svojí skupinou Illuminatica novým programem New codes přednést poselství „lásky a žití v pravdě", informovala za pořadatele koncertu Petra Konečná.

illuminatica

Kratochvílová je jednou z nejzajímavějších českých rockových zpěvaček, skladatelek a textařek s hlasovým rozsahem od nakřáplého sopránu přes mohutný alt až po neslýchané hloubky. Její koncerty jsou díky kombinaci hlasu s dynamickým pohybem, emotivní mimikou, extravagantními kostýmy a průvodním slovem vtahujícím posluchače do světa mystiky, filosofie a humoru skutečně nevšedním zážitkem.

Vstupenky na koncert je možné zakoupit za 170 Kč v předprodeji nebo za 200 Kč na místě.

(red), foto: illuminatica.weebly.com


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...