Vyhlášení vítězných filmů studentského festivalu

Brno, 1. března 2012 - Dnes ráno v první hodině skončil nultý ročník festivalu Filmový studentský striptýz a po koncertu ostravské kapely BANDABAND byly vyhlášené vítězné filmy. Diváckou cenu Tic Tak získala Anna Štětinová za snímek Teplé Škvarky, adaptace stejnojmenné knihy brněnského spisovatele a výtvarníka Mariána Pally v hlavních rolích s Erikou Stárkovou a Martinem Siničákem z divadla Ha Divadlo. Předsedkyně poroty festivalu Rebeka Uličná vyhlásila ceny Naked Price.

festival-01

Hlavní cenu poroty získal Lukáš Masner za svůj mimořádný politicko-psychologický thriller Víra našich otců. Cenu za nejlepší hraný film získál snímek Teple Škvarky režisérky Anny Štětinovy.

festival-03Lukáš Masner

festival-02Anna Štětinová

Ondřej Bacík získal cenu za nejlepší dokument za film Život v rytmu tance. A Ondřej Koraba získal cenu za nejlepší inovativní film za snímek The Leeway. Festival představil filmy, filmovou hudbu, fotografie a scénáře studentů Masarykovy univerzity v Brně, Univerzita Palackého v Olomouci, JAMU, FAVU a FAMU a New Port Film school z Velké Britanie. O cenu soutěžili mladí filmaři pochazející z České republiky, Slovenska, Španělska, Portugalska, Lotyško,Polska a Iránu.

festival-04Miriam a Marián

 


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...