Na Rock Brno 2011 vystoupí ambiciózní kapely z Brna a okolí

Brno, 1. února - Na hudebním festivalu Rock Brno, který letos zahajuje, vystoupí kapely Power 5, Ascendancy, Arch of Hell, Thief a Entrust. Seznam kapel potvrdil manažer festivalu Lukáš Langer s tím, že festival se bude konat 24. února v brněnském klubu Favál.

rock2

"Cílem festivalu Rock Brno je sestavení line-upu skupin převážně z Brna a okolí, které mají vysoké ambice a převádějí kvalitní muzikantské umění. Postavením těchto skupin na jedno pódium chci posluchačům poskytnout přehled o špičce brněnské rockové scény a nabídnout večer plný kvalitní tvrdé hudby," uvedl Lukáš Langer.

Návštěvníci si budou moci vstupenky koupit přímo v den a na místě konání akce a to za 80Kč.

Skupina Power 5 oslaví 15. výročí svého vzniku přímo festivalovým koncertem. "Pro festival máme připravený speciální narozeninový playlist, do kterého jsme zařadili nejlepší skladby patnáctileté historie skupiny Power 5, a to včetně skladeb starších, jež běžně na našich koncertech neuslyšíte. Zazní zde také skladba úplně nová, kterou poprvé zahrajeme právě na tomto festivalu," řekl člen skupiny Power 5 Olin Škrabal.

Kateřina Vlasáková

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...