Policie našla hledaného cizince, opilý se s kamarádem válel v tramvajovém kolejišti

Brno, 5. září 2012 (MEDIAFAX) - Na záchytné stanici skončili devětačtyřicetiletý muž a jeho o rok mladší kamarád ze Slovenska, kteří v opilosti v Brně padali na tramvajový pás. Cizinec byl v pátrání v Schengenském systému, informovala ve středu brněnská policejní mluvčí Andrea Straková.

tramvaj-krystof-turek

Na nebezpečné počínání opilé dvojice v Táborské ulici upozornil v týdnu cestující čekající na zastávce hromadné dopravy. "Dva muži opilí na mol se pohybovali po vozovce. Stěží se drželi na nohou a padali do kolejí," řekla Straková.

Přivolaná policie zjistila, že jeden z mužů je v pátrání. "Dechovou zkoušku zvládl pouze starší ze dvojice, kterému v žilách kolovalo 3,35 promile alkoholu. Oba strávili noc na záchytné stanici. Hledaného cizince si poté převzali policisté k dalšímu vyšetřování," dodala.

Lenka Horáková, ilustrační foto: Kryštof Turek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...