Napsat e-mail Tisk

Valtické vinné trhy 2024 - výstava

Akce Upravit akci

Název akce:
Valtické vinné trhy 2024 - výstava
Datum konání:
10.05.2024 - 11.05.2024
Místo konání:
Jízdárna a Španělská konírna valtického zámku

Popis akce

Ve dnech 10. a 11. května se do hlavního města vína Valtic sjedou milovníci tohoto ušlechtilého nápoje nejenom z Česka. Koná se zde totiž již 57. ročník oblíbené celostátní výstavy vín – Valtické vinné trhy 2024. S více než stošedesátiletou tradicí se jedná také o nejstarší celostátní soutěž vín v České republice s mezinárodní účastí a právem je tak označovaná jako vinařský Wimbledon.

Valtické vinné trhy probíhají každoročně v květnu v prostorách renovované jízdárny a Španělské konírny valtického zámku, které dodávají celé akci nezapomenutelnou kulisu a patřičnou atmosféru. Pravidelně na ni přijíždí téměř 6 000 návštěvníků, aby ochutnávali vína špičkové úrovně jak z celé České republiky, tak i ze zahraničí, která uspěla ve stejnojmenné soutěži.

Přehlídku nejlepších vín pak doplní bohatý kulturní program – několik cimbálových muzik a v sobotu také koncert skupiny Teachers na zámeckém dvoře. Součástí bude samozřejmě doprovodná gastronomická nabídka. Celkový program a více informací naleznete na www.vinnetrhy.cz.
Organizátor:
společnost Valtické vinné trhy
WWW stránka:
http://www.vinnetrhy.cz/

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...