Napsat e-mail Tisk

Militaria Brno - burza

Akce Upravit akci

Název akce:
Militaria Brno - burza
Datum konání:
18.05.2024
Místo konání:
Brno, Brněnské výstaviště

Popis akce

Militaria Brno - burza
Největší burza militárií ve Střední Evropě přímo na výstavišti v Brně, je určena pro příznivce a sběratele historických ale i moderních militárií.

Prodejní výstava historického i moderního vojenství Militaria Brno je pořádána v prostorách brněnského výstaviště v pavilonu Z v dnech 18. května 2024 a 9. listopadu 2024 v době od 08:00 do 13:00.

Vstup pro pěší návštevníky do prostoru výstaviště je umožněn branou číslo 4. Vjezd pro návštevníky s autem je umožněn také branou číslo 4. Parkování je přímo v areálu výstaviště na vyznačené volné ploše.

Ceny
Návštěvnická vstupenka 200,- Kč
Parkovní poplatek 150,- Kč
Děti do 12 let a držitelé ZTP/P mají vstup zdarma.
Návštěvnické vstupenky budou k zakoupení při vstupu do areálu výstaviště.

Burza je určena pro příznivce a sběratele historických ale i moderních militárií. Na své si přijde každý, kdo se zajímá o výzbroj, výstroj, technické vybavení, spojovací techniku, vyznamenání, insignie, chladné zbraně, knihy a mnoho dalšího. Občerstvení zajištěno.
Organizátor:
Alla Rudaia
WWW stránka:
www.militaria-brno.cz

Kontaktní telefon:
+420 777 087 426
Kontaktní e-mail:
info@militaria-brno.cz

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...