Napsat e-mail Tisk

Natural Wine Fest 2023

Akce Upravit akci

Název akce:
Natural Wine Fest 2023
Datum konání:
01.04.2023 - 01.04.2023
Místo konání:
Tržnice Brno, Zelný trh 250, 12:00 - 19:00

Popis akce

Už se nám z toho stává tradice

Jaro se blíží a s ním i třetí ročník největšího moravského festivalu přírodních vín, na kterém se potkáte se zástupci více než 60 evropských vinařství.

Přestože se jedná o aprílové datum - 1. dubna, my na vás žádný žert nechystáme. Naopak se docela jistě můžete těšit na ochutnávku až čtyř stovek vín, které spojuje nízkozásahový přístup v jejich výrobě.

Centrem dění se znovu stane brněnská Tržnice s její krásnou střešní terasou na Zelném trhu, kde to vše vypukne v pravé sobotní poledne. Sklenka přírodního vína a výhled na staré Brno je výborná kombinace!
V rámci jedné vstupenky vás čeká neomezená degustace všech prezentovaných vzorků.
Mezi nimi nebudou chybět ani láhve ze starých ročníků nebo z vinných lístků nejlepších evropských restaurací!

Když už jsme u jídla, doprovodný food support festivalu bude stejně tak bohatý a připraví vám ho nejzajímavější zástupci brněnské gastronomie.
Organizátor:
Natural Wine Shop
WWW stránka:
https://www.naturalwinefest.cz/festival2023

Kontaktní e-mail:
info@naturalwinefest.cz

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...