Žabka otevřela v Brně novou prodejnu a hodlá ve městě expandovat

Brno, 18. července 2019 – V pořadí již třetí brněnskou prodejnu otevřela obchodní síť Žabka v Řečkovicích. Společnost hodlá v Brně dále expandovat a v brzké době hodlá otevírat další prodejny.

obchodni sit zabka

Jedná se již v pořadí o třetí obchod Žabka, který byl otevřen v poměrně krátké době po sobě. První obchod sítě Žabka, byl v Brně otevřen v listopadu 2018 a nachází v Křenové ulici. Druhá brněnská Žabka byla otevřena letos v březnu v ulici Milady Horákové. O Žabku je v Brně velký zájem i ze strany franšízantů, kteří by si rádi zřídili vlastní obchod.

„Stále evidujeme nedostatek vhodných prostorů, které bychom k budování obchodů mohli využít. A to i přes to, že naše obchody se skvěle přizpůsobí různým velikostem a tvarům prodejních ploch. Běžná velikost Žabky je mezi 90 až 110 m2. Tato plocha je ideální pro přehledné uspořádání veškerého zboží, které zákazník potřebuje při běžném každodenním nákupu,“ vysvětluje Radim Lunda, generální manažer sítě Žabka. Expanze Žabky tím ale ohrožena není a v brzké době se otevřou v Brně další nové obchody.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...