Uber bude v Brně hledat nejlepší podnikatelské nápady

Brno, 25. května 2016 - Uber spouští svůj celoevropský projekt UberPITCH, v rámci kterého nabídne českým začínajícím podnikatelům možnost získat šanci prezentovat svůj podnikatelský nápad profesionálním investorům a získat od nich zpětnou vazbu a rady. Jako místo pro hledání podnikatelských talentů z České republiky si Uber zvolil Brno. Autoři nejlepších nápadů z celé Evropy budou mít exkluzivní příležitost diskutovat o obchodní strategii s globálním šéfem a spoluzakladatelem Uberu osobně v Berlíně a navštívit konferenci NOAH. Partnery českého kola UberPITCH jsou investiční společnost Credo Ventures a magazín Forbes.

Uber miri do Brna 1621

“Brno je v České republice významným centrem inovací a technologií, ve kterém žije a pracuje řada nesmírně chytrých lidí, proto bylo toto město pro nás jednoznačnou volbou pro organizaci letošního UberPITCH,” uvedl Lokman Kuris, generální ředitel českého Uberu, a dodal: “Uber zatím funguje jen v Praze. Brno má však velký potenciál, a to díky své velikosti, velkému počtu progresivně smýšlejících obyvatel a obecně vstřícnému pohledu města na nová moderní řešení, která dnešní svět nabízí.“

Akce UberPITCH umožňuje komukoliv, kdo má zajímavý podnikatelský nápad, aby si rychle a jednoduše ověřil, zda má šanci uspět ve velkém byznysu. Stačí do 27. května 2016, 18.00 hod. vyplnit on-line přihlášku na stránce http://t.uber.com/pitchbrno. Porota složená ze zástupců Uberu a společnosti Credo Ventures vybere nejlepší nápady, jejichž autoři obdrží přihlašovací kód, a dostanou tak příležitost jej prezentovat profesionálním investorům.

Ve čtvrtek 2. června 2016 mezi 14.00 a 16.00 hod. si v centru Brna ve vozech UberPITCH vyslechnou podnikatelské záměry tři známí investoři: Ondřej Bartoš (partner, Credo Ventures), Miloš Sochor (řídící partner, Y Soft Ventures) a Petr Borkovec (generální partner, Brno Investment Group).

Nejlepší český nápad pak bude posuzován společně s nápady z dalších 34 měst z 20 zemí porotou složenou ze zástupců globálního vedení Uberu a společnosti Atomico, která investuje do inovativních technologických společností a stojí za ní Niklas Zennström, spoluzakladatel Skypu. Tvůrci pěti nejlepších nápadů z Evropy pak získají v Berlíně možnost osobně své záměry diskutovat s globálním generálním ředitelem a spoluzakladatelem Uberu Travisem Kalanickem a rovněž navštívit konferenci NOAH, kde se scházejí klíčoví lidé z oblasti podnikání na internetu.


UberPITCH v kostce aneb jak na to:

  • Stáhněte si aplikaci Uber do svého iPhonu, Blackberry nebo telefonu s operačním systémem Android.
  • Vyplňte do 27 května 2016, 18.00 hod. přihlášku na http://t.uber.com/pitchbrno.
  • Zástupci Uberu a Credo Ventures společně předvyberou z přihlášek nejlepší nápady. Pokud budete vybráni, zašle vám Uber e-mailem podrobné instrukce, rady a kód, který vám v aplikaci zpřístupní možnost UberPITCH.
  • Ve čtvrtek 2. června od 14.00 do 16.00 hod. si objednejte UberPITCH skrze aplikaci Uber.
  • Po příjezdu vozu budete mít 7 minut na představení svého projektu investorovi a dalších 7 minut na zpětnou vazbu od investora.
  • Jízda je zdarma a bude ukončena na místě vyzvednutí.
  • Nejlepší nápad z České republiky bude oznámen 3. června 2016 a jeho autor obdrží individuální konzultaci od odborníků ze společnosti Credo Ventures a zároveň postoupí do celoevropského kola UberPITCH s možností být vybrán a osobně v Berlíně diskutovat své záměry se spoluzakladatelem a generálním ředitelem Uberu a rovněž zde navštívit konferenci NOAH.

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...