Acision přijme do pobočky v Brně 40 programátorů a testerů

Čtyřicet specialistů na vývoj software zaměstná brněnská pobočka společnosti Acision. Příští rok v lednu rozjede v Brně nový projekt, zaměřený na systémy pro tarifikaci a účtování hlasového a datového provozu telekomunikačních operátorů a také systém pro správu předplacených tarifů.
Společnost Acision zaměstnává celosvětově 1 600 pracovníků, z nichž 500 působí v České republice. V České republice je firma aktivní od roku 2003, pod jménem Acision funguje na českém trhu od roku 2007. Brněnská pobočka se soustředí zejména na vývoj a inovaci v oblasti SMSC center, které jsou srdcem infrastruktury mnoha velkých světových mobilních operátorů. Tyto produkty zajišťují doručení 920 miliard SMS ročně a umožňují využití dalších SMS služeb. Díky systémům pro tarifikaci a účtování telekomunikačního provozu a správu tarifů přibude v brněnské pobočce Acision na 40 zkušených specialistů z oblasti programování software v prostředí Linuxu, mezi nimi třeba programátoři C/C++ nebo testeři. Pro nově vzniklé týmy bude Acision následně také hledat zkušené týmové a projektové manažery. Acision také, v souvislosti s dalšími připravovanými projekty, aktivně rozvíjí spolupráci s technicky orientovanými brněnskými a pražskými univerzitami.

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...