Olympia Brno získala ocenění Nejlepší z realit

Nákupní a zábavní centrum Olympia Brno je vítězem 12. ročníku prestižní soutěže Best of Realty – Nejlepší z realit v kategorii obchodních center. Sedmičlenná odborná porota prvním místem ocenila čtvrtou etapu dostavby Olympie. Zaujal ji především fakt, že se podařilo naplnit vize formulované už v 90. letech minulého století a ve spolupráci s renomovanými architekty na okraji Brna v několika fázích vybudovat největší mimopražský nákupně-zábavní komplex v České republice, jehož dosah díky šíři, pestrosti a kvalitě nabídky překračuje hranice Jihomoravského kraje. Při slavnostním ceremoniálu ve středu 10. listopadu v sále České národní banky cenu převzal kreativní tým pod vedením koncepčního architekta Clarka Geddese a zástupci provozovatele a investora centra Somerston Olympia CZ, s.r.o.
„Vítězství nás samozřejmě velmi těší a jen dokazuje, že Olympia je skutečně ojedinělým architektonickým projektem mezi obchodními centry, a nejen díky tomu nabízí zákazníkům ty nejlepší služby v komfortním prostředí,“ hodnotí vítězství ředitelka obchodního centra Ing. arch. Pavla Bumbálková.

obr._2.JPG

O ocenění v soutěži Best of Realty, která je v tuzemsku považována za nejprestižnější ve svém oboru, letos usilovalo 25 projektů ve čtyřech základních kategoriích a tři projekty v kategorii Zvláštní cena poroty. Rozhodujícími kritérii při posuzování kvality přihlášených projektů byly výběr lokality, urbanistické a architektonické řešení, kvalita realizace a úspěšnost na realitním trhu. Soutěž se každoročně koná pod záštitou Ministerstva pro místní rozvoj ČR a Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí.
Čtvrtá etapa rozšíření Olympie Brno probíhala od června 2007 do října 2009, celkový rozpočet činil 800 000 000 Kč a na realizaci se podílely firmy: Somerston Olympia CZ, s.r.o. (investor), Bovis Lend Lease, a.s. (stavební manažer), koncepční architekt Clark Geddes a jeho tým z Geddes Architects, ARCH. DESIGN, s.r.o. (projektant). Tato stavba získala mimořádné uznání realitních odborníků už v loňském roce - Best Overall Development (Nejlepší celkový development), každoročně udělované renomovaným časopisem v oblasti nemovitostí pro střední a východní Evropu Construction & Investment Journal. Významným úspěchem bylo také zařazení čtvrté etapy rozšíření Olympie mezi nejlepší stavby roku 2009 v Jihomoravském kraji.

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Veletrhy, konference a semináře

<<  Říjen 2019  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Nejbližší akce
25.05. MINERÁLY BRNO 2024..
04.06. URBIS 2024..

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF