GE Money Bank otevřela v Brně Komerční centrum

GE Money Bank otevřela na začátku září v Brně nové Komerční centrum. Jde o specializovanou pobočku pro podniky a instituce. Komerční centrum GE Money Bank firemní zákazníci naleznou na Holandské ulici 3. GE Money Bank otevřela v Brně své Komerční centrum, protože jižní Moravu považuje za jeden z motorů ekonomického a průmyslového růstu České republiky.
Komerční centra GE Money Bank jsou organizačně rozčleněna do osmi komerčních regionů a pokrývají tak potřeby podnikatelů v celé ČR. V těchto specializovaných pobočkách pracují týmy profesionálních bankéřů, kteří podnikům a institucím pomáhají řešit jejich specifické požadavky. Komerční centra GE Money Bank disponují kvalitním zázemím a dostatečně dimenzovaným prostorem pro diskrétní jednání s klienty.
 

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...