Lidé mohou dát hlas moderní firmě

Soutěž Moderní firma 2010 postoupila do dalšího kola. O tom, která firma bude oceněná titulem „Moderní firma 2010“, teď rozhodnou čtenáři portálu www.moravskehospodarstvi.cz.
Oborníci na marketingové strategie ze společnosti LifeWeb vybrali z desítek přihlášených firem ty nejzajímavější. Zaměřili se na vizi, webovou prezentaci a takzvaný identity corporate design (ICD). Nejpropracovanější materiály zaslaly firmy ECENTRE, FREEBONE a INFINITY. Zvláštní ocenění získala společnost OKD.
„Cílem soutěže je upozornit na nové trendy, které se v oboru firemní identity a webových prezentací objevily v posledních letech. Soutěžící mají možnost prověřit sílu své prezentace v porovnání s konkurencí, ale také odborně zanalyzovat efektivitu svých marketingových nástrojů,“ uvedl ředitel společnosti LifeWeb Petr Ludwig. Hlasování o vítězi potrvá do 15. listopadu.
 

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...