Na vypnutí analogu v Brně upozorňují i SMS

Na blížící se vypnutí analogového televizního vysílání v územní oblasti Brno město, ke kterému dojde 30. září, upozorňují občany v těchto dnech také speciální SMS zprávy. „Zprávy SMS se sdělením o ukončení analogového televizního vysílání obdrží více než 246 tisíc zákazníkům tří největších mobilních sítí,“ říká Zdeněk Duspiva, předseda Národní koordinační skupiny pro digitální vysílání v ČR.
Krátké textové zprávy obsahují sdělení o blížícím se ukončení zemského analogového televizního vysílání z vysílačů Brno-Barvičova a Brno-Hády. SMS obdrží 82 100 zákazníků mobilní sítě Telefónica O2, 84 000 zákazníků T-Mobile a 80 000 zákazníků Vodafone pohybujících se na území města Brna.
„Snažíme se upozorňovat na vypínání analogového vysílání co největším počtem různých komunikačních kanálů. Upozornění formou SMS je další možností, jak oslovit ty, kteří doposud přechod na digitální televizní vysílání neřešili,“ říká Zdeněk Duspiva.
SMS zprávy doplní komplexní informační kampaň cílenou na územní oblast Brno město, která již od června připravuje občany na blížící se vypínání analogového televizního vysílání. Veškeré informace o procesu digitalizace televizního vysílání je možné získat na bezplatné telefonní lince 800 90 60 30 a na webových stránkách http://www.digitalne.tv.

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...