Procházky, běh a nově i cyklojízdy s průvodcem

Komentované jarní prohlídky TIC BRNO jsou plné čerstvého jarního vzduchu, když to klapne, tak i sluníčka, ale hlavně zajímavých informací na téma, které si vyberete. A jsou autenTICké, což znamená, plné skutečných témat.

Nechte se pohltit jarem! Letošní cyklus AutenTICké prohlídky JARO nabízí neuvěřitelných 60 termínů a na své si přijdou nejen chodci, ale i běžci, nově cyklisté, a dokonce i ti, co si raději poslechnou informace hezky v sedě. Na první dvě jarní prohlídky se můžete těšit už v sobotu 6. dubna – začíná se pověstmi pro děti a výšlapem do přírody. Poslední jarní se uskuteční 18. června a věnovat se bude Brnu v období (klimatické) změny.

Milovníci přírody můžou s průvodcem dále vyrazit třeba na Stránskou skálu a Bílendu, několik témat se věnuje brněnským osobnostem, architektuře, nechybí Velikonoce nebo třeba pivo! Čeká vás taky 100+24 brněnských kuriozit, Brno INdustrial, 100 let Českého rozhlasu Brno, Courání po Staráku, baroko, muraly či brněnská divočina…

Úplnou novinkou jsou cykloprohlídky Kolem Brnem! V sobotu je v Brně menší provoz, tak to pojďte zkusit a pojeďte s TIC BRNO a partnery po Brně na kole a za kolem, ale také za kávou, lifestylem, cyklo kulturou a vším, co s ní souvisí. Na každé ze sobotních cykloprohlídek se vydáte po stopách míst, podniků a jejich provozovatelů, kteří pro kola, cyklistiku a jízdu na kole žijí a dýchají, či jsou s ní i jinými překvapivými způsoby spjatí. S partnery, kterými jsou cyklodílna a servis a zakázková stavba kol Werkstatt, Asphalt Cycling Lab, pražírna a kavárna Rello Il Torrefattore, Muzeum kol Nakládal a cyklodílna a servis Bajkazyl Brno se máte na co těšit!

Vstupenky jsou v prodeji od prvního jarního dne, takže si stačí jen vybrat v předprodeji TIC BRNO a vyrazit ven. O víkendu, přes týden i o státním svátku!

Autentické prohlídky
www.autenticke-prohlidky-brno.cz


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...