Vše o svatbě na vlastní oči v neděli na slavkovském zámku

Brno, 25. září 2014 - Plánujete svatbu? Pomýšlíte nad vdavky? Nebo jen máte rádi slavnostní atmosféru a lesk svatebního dne či jiné společenské události? Přijďte si tuto neděli v praxi vyzkoušet roli pravého svatebčana na slavkovský zámek!

svatba prstynky

Uvidíte mimo jiné přípravy nevěsty, ženicha, svědků i rodičů na den D, přehlídky spodního prádla, svatební a společenské módy, workshopy na téma etiketa a trendy 2015 a v zámecké svatební kavárně budete moci ochutnat cukroví a výbornou kávu.

V rámci jedinečné show budete mít příležitost nahlédnout pod ruce zkušeným floristům, kadeřnicím nebo vizážistkám a vyvrcholením všeho pak bude autentický svatební obřad, kterého se můžete zúčastnit jako svatební hosté.

V neděli 28. 9. 2014 od 13 hodin zvou pořadatelé nejenom snoubence do pohádkových prostor zámku prožít příjemné odpoledne s bohatým doprovodným programem v tom pravém svátečním duchu, a to svatebním!

Program:

  • Workshop na téma svatební přípravy, etiketa, osobní image a trendy 2015
  • Líčení, kadeřnická a floristická show
  • Příprava nevěsty a ženicha na den D
  • Módní přehlídky prádla, společenské a svatební módy
  • Svatební obřad naživo

Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji na Informačním centru ve Slavkově u Brna za 60 Kč, na místě budou za 100 Kč.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...