Vydejte se v sobotu na Halloween do brněnské zoo

Brno, 27. října 2022 - V sobotu 29. října zaplní areál brněnské zoologické zahrady dýně a milovníci svátku Halloween. Základ celého programu budou tvořit speciální komentovaná krmení, při kterých se návštěvníci dozví zajímavosti o jednotlivých zvířatech i o přírodě jako celku. Tato oblíbená akce nabídne také soutěžní prvky jako je strašidelná stezka, nekrásnější dýně a nejlepší halloweenská maska.

vyrezavana dyne

„Halloween je velmi navštěvovanou akcí. Pokud vyjde hezké počasí, každoročně ho navštíví až 3000 lidí. Letos máme pro tvořivé zájemce opět připraveno 500 dýní zdarma. Své výtvory mohou návštěvníci přihlásit do naší soutěže o drobné ceny nebo si je odnést domů jako dárek. Tematicky vyzdobeným areálem povede strašidelná stezka, a kromě komentovaných krmení zvířat budou na různých místech připravené vzdělávací i zábavné aktivity zejména pro menší děti,“ zve na akci tisková mluvčí Monika Brindzáková.

Na pódiu nad Dětskou zoo bude až do 18 hodiny probíhat program, kde se objeví kouzelník i přízrak tančícího koně a který bude zakončen předáním cen pro tvůrce nekrásnější dýně a nejhezčí halloweenskou masku. Zoo bude v tento den otevřena do 20:00, poslední vstup přes pokladny v 16:00.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...