V parku pod Špilberkem zahájil provoz další veřejný gril

Brno, 18. listopadu 2018 - Veřejná grilovací místa se za dobu svého fungování v Brně stala velmi oblíbenými a hojně využívanými. Jeden z nich, elektrický gril umístěný v parku Lužánky, provozuje i Veřejná zeleň města Brna. Ta nyní uvádí do provozu další zařízení, tentokrát v Zahradě pod hradbami v parku Špilberk.

steak gril

Ze zkušeností Veřejné zeleně města Brna i Lesů města Brna vyplývá, že i v podzimních a zimních měsících mají lidé o veřejné grilování zájem například při příležitosti rodinných oslav. Zřízení veřejného grilu, které obnášelo nejen nákup a instalaci grilu samotného, ale i úpravy okolního veřejného prostoru a instalaci nového mobiliáře, přišlo na 500 tisíc korun. Novinkou je také zjednodušení rezervačního systému – nově si můžete gril zamluvit prostřednictvím SMS a uhradit takto i provozní poplatek 20 Kč za hodinu.

„Využití veřejného elektrického grilu představuje nejpohodlnější a nejbezpečnější způsob, jak si na veřejném prostranství uspořádat grilování s rodinou či přáteli. Zřizováním takovýchto veřejných grillpointů vycházíme vstříc požadavkům veřejnosti a děláme brněnské parky atraktivnější pro trávení volného času ve městě,“ vysvětlil náměstek primátora Martin Ander.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF