Soutěžte o 3 vstupenky na brněnský festival šampaňského!

Brno, 20. října 2016 - Nikde jinde v ČR nemohou návštěvníci ochutnat vedle sebe tolik prestižních značek champagne jako právě na festivalu Grand Jour de Champagne. Vzhledem k velkému úspěchu z minulých ročníků se opět odehraje i v Brně, kde bude festival zakončen. Ani letos nebudou chybět zvučná jména i méně známé, o to však zajímavější champagne domy, jako jsou R & Legras, Taittinger, Louis Roederer, Alfred Gratien, Mailly Grand Cru, DeVenoge, Delamotte, Diebolt Vallois, nováček Lecler Briant a mnoho dalších.

champagne ilustracni foto

Portál iBrno.cz přináší svým čtenářům soutěž o 3 vstupenky na přehlídku Champagne Exhibition v Best Western Premier Hotel International Brno, která se koná ve středu 9. 11. 2016 od 13 do 17 hodin. Odpovězte na soutěžní otázku a budete zařazeni do slosování. Soutěžit můžete zde.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...