Vyhrajte 8 vstupenek do Mahenova divadla!

Brno, 6. října 2016 - Portál iBrno.cz připravil pro své čtenáře ve spolupráci s Národním divadlem Brno soutěž! Tentokrát jsou ve hře lístky na listopadové představení. Vyhrát můžete vstupenky na činohru Jak jsem se ztratil do Mahenova divadla. Nic není nemožné! Zvlášť, jste-li dítko školou povinné a ztratíte se tatínkovi ve městě plném shonu. A ke všemu na Štědrý den! Fantazie běží na plné obrátky a za každým rohem číhá neuvěřitelné dobrodružství.

Jak jsem se ztratil

Představení Jak jsem se ztratil se koná v pondělí 14. 11. 2016 v 19 hodin. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a budete zařazeni do slosování o čtyři dvojice vstupenek. Soutěžit o lístky zdarma můžete zde.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF