Náměstí Svobody obsadil festival dobrého jídla a pití

Brno, 15. září 2016 - Ve středu 14. září odstartoval na náměstí Svobody pětidenní Festival dobrého jídla a pití s názvem U jednoho stolu. Hlavním cílem festivalu je na centrálním brněnském náměstí prezentovat formou prodeje, degustací a doprovodného programu práci vybraných restaurací a výrobců potravin i nápojů.

gastronomie chlebicek

Návštěvníci si tak budou moci vychutnat kvalitní pokrmy, piva či vína a produkty místních zemědělců, vyráběné způsobem šetrným k přírodě a respektující tradiční moudrost. Hlavní myšlenkou koncepce U jednoho stolu je velký jídelní stůl jako dominanta náměstí. V rámci projektu zajistí kulturní a zábavnou podobu festivalu mladí hudebníci, kvalitní nezávislé kapely i pouliční umělci. Nebude chybět divadelní kapela Polaris, která představí svou gastro-hudební performanci U druhého stolu.

Pětidenní akce, kterou pořádá Kulturní a vzdělávací středisko městské části Brno-střed, je určena široké veřejnosti. Festival dobrého jídla a pití U jednoho stolu skončí v neděli 18. září ve večerních hodinách. Vstup pro všechny je zdarma.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF