Koupaliště na Kraví hoře zahajuje od 1.června letní sezónu

Brno, 31. květen 2016 - První červnový den bude zahájen provoz koupaliště Sportovního a rekreačního areálu na Kraví hoře, který kromě celoroční kryté plavecké haly nabízí dva venkovní bazény. Největší novinkou sezony budou zvýhodněné permanentky pro rodiny, přičemž registrace permanentek bude rychlá, jednoduchá a ceny za návštěvu koupaliště jsou skutečně velmi příznivé ( viz ceník na webových stránkách koupaliště).

koupaliste kravi hora1 1622

Venkovní nerezový bazén o délce 50 metrů je vybaven vodními atrakcemi (vodní lavice, masážní chrliče, duha) a je navíc dohřívaný, má také tři dráhy pro kondiční plavání a skluzavku. Všichni návštěvníci venkovního koupaliště mohou k příjemnému slunění využívat travnaté terasy včetně dřevěných lehátek. Přístup k bazénům je bezbariérový.

Dětský bazének nabízí perličku, vodního ježka, hříbek a nezbytnou skluzavku. V zadní části letního areálu si mohou děti hrát na velkém pískovišti s lanovou atrakcí v kombinaci se dřevem nazvanou pyramida.

Dalším letošním unikátem bude (a to vůbec poprvé v historii koupaliště) možnost využití prostupu z kryté haly do venkovních prostor areálu.

Co se týče ranního plavání, tak budou mít návštěvníci jistý nadstandard, protože nově bude plavání rozšířeno na 3 dny v týdnu (úterý, čtvrtek, pátek) a to v čase od 7:00 hodin ráno.

Zkvalitnění gastronomických služeb pro návštěvníky koupaliště přinese bufet v novém provedení, kde bude rozšířený sortiment v podobě nabídky obědového menu, grilovaných pokrmů v rámci víkendových akcí (výrobky z Biofarmy) a nově se také mohou zájemci občerstvit nabízeným kusovým ovocem.

V rámci prodeje nápojů bude využíván osvědčený systém vratných obalů, k dispozici bude také prodej velmi oblíbené domácí limonády v areálu koupaliště a dále výběr z 25 druhů piv.

Provoz koupaliště bude v letních měsících následující:
Červen: Po - Ne 9:00 - 19:00 hod
Červenec - Srpen: Po - Ne 9:00 – 22:00 hod


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF