Kdo bude miliontým hostem?

Brno, 25. května 2016 - Holiday Inn Brno očekává v příštích dnech jubilejního hosta. Každý může zkusit štěstí a stát se právě tím miliontým ubytovaným hostem. A co dotyčného čeká?

hotel

 

Milionty hostHýčkání luxusem a prvotřídními službami v rámci all-inclusive pobytu. Dotyčný jedinec se zařadí mezi dlouhou řadu celebrit, které rády využívají či využili služeb hotelu. Mezi jinými v hotelu přespali například Nastasja Kinski, Alice Cooper, Troy Corser, Jari Kurri, Bryan Adams, mnozí prezidenti či členové královských rodin.

Šťastný host se navždy zvěční do hotelové kroniky mezi slavné osobnosti. V hotelové hale můžete v těchto dnech zhlédnout snímky podpisů a pozdravů slavných osobností, které věnovali právě hotelové kronice. V Lobby baru si pak můžete vychutnat "milionový drink" za milou cenu.

Kdo se stane tím jubilením hostem se dozvíte a reportáž z oslav uvidíte v červnovém vydání časopisu Brno Business & Style.

 

 


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...