Brňané se svezou na další vlně tsunami

Brno, 16. května 2016 – Poslední květnový víkend se v parku na Slovanském náměstí odehraje ve znamení rybích specialit. Již popáté se totiž majitelé sítě prodejen s rybími specialitami Ocean48 pustili do organizace akce Slavnosti moře, tentokrát s podtitulem 5. Vlna Tsunami. Ve dnech 28. a 29. května si na své přijdou brněnští milovníci rybích specialit. Stejně jako loni budou moci ochutnat celou řadu grilovaných mořských ryb.

pata vlna tsunami 1620

Tým z Ocean48 doplní rovněž stánky dalších známých brněnských restaurací, jako například Retro Consistorium, La Bouchée, Holiday Inn, Ristorante Piazza, Jedna Báseň a řada dalších. Na Slavnostech moře nebude chybět ani ústřicový bar a pestrá nabídka nápojů – od italského prosecca či Aperolu přes moravská vína až po lokální pivo nebo kvalitní kávu.

„Úplnou novinkou bude zastřešená lounge zóna, která bude situovaná v samém centru dění na trávníku. Celou akci doprovodí latinské rytmy a electro jazz. Nudit se nebudou ani nejmenší návštěvníci, pro něž bude připraven doprovodný program rádia Magic s řadou tematických her,“ uvedl Martin Baráček, spolumajitel rodinné firmy Ocean48.

Pořadatelé na květnových pátých rybích slavnostech očekávají účast přes 10 tisíc návštěvníků. Vzhledem k velkému zájmu další „vlnu tsunami“ plánují už na počátek září letošního roku.

Vstup na akci je zdarma, platit za pokrmy se dá pomocí speciálních předem nabitých náramků, které je možno pořídit ve všech provozech Ocean48, a to od 5. května. Náramky lze dobít kdykoli v uvedeném období před akcí přes webové stránky pomocí online platby kartou. Přímo na akci je nabití možné kartou i hotovostí, z kapacitních důvodů však pořadatelé doporučují tak učinit již předem. Ceny jednotlivých jídel se budou pohybovat okolo 130 korun, všechny pokrmy bude možno si nechat zabalit s sebou.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF