Vánoce v zoo zahájí charitativní jarmark, děti s ozdobami mají vstup zdarma

Brno, 26. listopadu 2015 - V neděli 29. listopadu se již popáté rozsvítí vánoční strom pro zvířata v brněnské zoologické zahradě. Otevírací doba bude standardní a vstupné od 12:00 dobrovolné. Hudební program proběhne na pódiu u Beringie a návštěvníci si budou moci zakoupit drobné dárky a zároveň pomoci neziskovým organizacím na charitativním jarmarku.

zebra zoo

Poslední listopadová a zároveň první adventní neděle i letos přivítá návštěvníky ve sváteční atmosféře zoologické zahrady, umožní návštěvníkům setkat se s jejich oblíbenými zvířaty, vyzkoušet si výrobu vánočních ozdob a pomoci potřebným.

„Letos jsme se rozhodli pozvat několik neziskových organizací a uspořádat charitativní jarmark. Návštěvníci tak budou moci nakoupit dárky a zároveň podpořit UNICEF, Práh, Velvet smile, Tyflocentrum, ONKA a poděbradský útulek pro psy,“ řekl vedoucí útvaru vnějších vztahů Michal Vaňáč.

Komentovaná krmení v dárkovém balení budou probíhat například u lachtanů medvědích, tygrů sumaterských a lemurů kata. Program na pódiu před Beringií zaplní zpěv vokální dívčí skupiny 4tetky, děti z folklorního souboru Jánošíček a doplní ho soutěže s HC Kometa Brno. Na závěr zazpívá Madalena Joao, která také v 16:00 společně s náměstkem primátora města Brna Martinem Anderem rozsvítí vánoční sedmimetrový smrk pro zvířata v zoo, který i letos zoologické zahradě věnovaly Lesy města Brna.

Děti, které v období od 1. 12. do 23. 12. přinesou vlastnoručně vyrobenou vánoční ozdobu, mají v ten den vstup do zoo zdarma.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF