Pivní fest na dvoře Městského divadla Brno již tento víkend

Brno, 25. června 2015 - V pátek 26. a sobotu 27. června se na Divadelním dvoře Městského divadla Brno uskuteční již pátý ročník Pivního festu. Na dvacet malých pivovarů zde představí to nejlepší ze svých sklepů a návštěvníci budou moci ochutnat na padesát druhů piv.

pivo pullitr

Chybět nebude ani výborná kuchyně společnosti Brixton-gastro, která přichystá grilované a pivní pochoutky. Za symbolických 95 Kč si pivní fajnšmekři mohou pořídit i památeční půllitr a vychutnat si tak všechna vybraná piva přímo ze skla.

O dobrou zábavu se postarají populární české kapely. K poslechu zahrají skupiny Lidopop, Laura a její tygři, Morčata na útěku či Děti kapitána Morgana. Chybět nebudou ani herci našeho divadla, kteří vystoupí s koncertem muzikálových melodií. Zazpívat přijdou Robert Jícha, Jana Musilová a Tereza Martinková. V sobotu je pro návštěvníky připravena i autogramiáda Petra Švancary.

Podrobný program naleznete na www.pivnifestbrno.cz


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...