Fléda se o víkendu změní v rušný koloniál

Brno, 13. listopadu 2014 - Brněnská Fléda otevře již v tuto neděli a ve sváteční pondělí Koloniál - trh zboží a zážitků. Řada stánků nabídne pestrou škálu chutí, vůní, šperků, originálních designových výrobků i dalších zajímavostí. Bude bohatě postaráno o chuťové pohárky všech v pestré nabídce kvalitních potravin a nápojů, pro zvolna se blížící vánoce nabídne Koloniál netuctové dárky a četnou inspiraci - v programu najdeme i rukodělné workshopy.

fleda kolonial foto krystof turek

Bude postaráno i o děti, po oba dva dny bude Fléda nekuřácká a baby friendly. Samozřejmostí je i bezbariérovy vstup. Uvnitř Flédy vznikne i kavárna a čajovna. V neděli večer o půl deváté navíc otevře Zorro Soul Dance Club Kolonial, nabídne projekci němého filmu ”The Mark of Zorro" z roku 1920 s hudebním doprovodem a po jeho skončení old school disco, funk a northern soul párty DJ Romeo Greena.

Koloniál bude mít otevřeno v neděli 16. listopadu od 10 do 19 hodin, v pondělí 17. listopadu od 10 do 18 hodin. Oba dny je na trh vstup zdarma, jen v nedělní večer od 20.30 hodin se na Zorro Soul Dance Club Kolonial bude vybírat symbolické vstupné 20 Kč.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...