Igráček má v Nákupním centru Královo Pole vlastní interaktivní výstavu

Brno, 31. července 2014 – Legendární dětská postavička Igráček zažívá mezi dětmi novou vlnu popularity. V brněnském Nákupním centru Královo Pole teď mají malí návštěvníci možnost prohlédnout si interaktivní výstavu Poznávej s Igráčkem, která zde začíná v sobotu a potrvá do konce srpna.

igracek

„Děti se u nás mohou zábavnou formou dozvědět, jak funguje svět kolem nich, a otestovat si své znalosti," říká Jaroslava Kovárníková, manažerka Nákupního centra Královo Pole. Na interaktivních panelech mohou návštěvníci získat poznatky o svém zraku díky speciálním lupám, periskopům, mikroskopům, dalekohledům a zrcadlům. Zjistí také, jak je může zrak šálit pomocí optických klamů, polarizace a barevných spekter.

V Nákupním centru Královo Pole bude rovněž panel obsahující časová pásma, světové vlajky a mapy, kde si budou moci děti otestovat své geografické znalosti. Poznatky z fyziky si ověří na panelu plném ložisek, kladek, ozubených kol a kyvadel. Výstava nabízí i poučení o fungování lidského těla díky obřím modelům lidských orgánů nebo o řízení dopravního provozu.

foto: archiv NC Královo Pole


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...