Výjimečný čtvrtek na brněnské vinné scéně

Brno, 20. února 2017 – Sezóna vinných degustací je v plném proudu. Tento čtvrtek nabízí v Brně nebývalou koncentraci zajímavých akcí.

DSC09608 250x166

Průřezový test odrůdy Veltlínské zelené slibuje v rámci neřízené degustace Vinné galerie. K dispozici bude celkem 9 vzorků od moravských vinařů, převážně z ročníku 2015. Otevřené sklepy ve Vivobene Gusto je trochu honosný název pro ochutnávku asi 50 vín od 6 moravských vinařů. Klasickou řízenou degustaci nabízejí dvě místa na ulici Hlinky. Vína zaječského vinaře Pavlici uvede Moravská banka vín. Produkci Weingut Bannert z rakouského Retzu představí hned ve dvou po sobě běžících sledech (v 18 a 19 hodin) TA-archiv. Také spojení vína a gastronomie proběhne na dvou místech. Retro Consistorium pořádá degustační večeři s víny rakouského vinařství Ingrid Groiss a Pavillon přiváží do Brna degustační menu velevyhlášené pražské restaurace Coda.


Veltlín – neřízená degutace Brno, Vinná galerie 150 Kč
Otevřené sklepy ve Vivobene Gusto Brno, Vivobene Gusto 300 Kč
Weingut Bannert – řízená degustace Brno, TA-archiv 300 Kč
Večerní degustační menu Best of Coda Brno, Pavillon 2 190 Kč
Pavlica Zaječí – řízená degustace Brno, Vinný sklep Moravské banky vín 200 Kč
Ingrid Groiss – degustační večeře Brno, Retro Consistorium 910 Kč


foto: Nadace Partnerství


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...