Vyhrajte 6 vstupenek na putování po vinných sklípcích v Nechorách

Brno, 27. října 2016 - Portál iBrno.cz připravil pro své čtenáře ve spolupráci se Spolkem Nechorských vinařů soutěž! Tentokrát jsou ve hře vstupenky na listopadové otevřené sklepy. Akce K Nechorám do sklepa za mladým vínem se koná v sobotu 26. 11. 2016 od 10 do 19 hodin. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a budete zařazeni do slosování o tři dvojice vstupenek.

nechory

Vinaři z Prušánek vás zvou na již 2. ročník putování za mladým vínem. Ve sklepech Nechory vám nabídnou k ochutnávce nejen první mladá vína ročníku 2016. Nechorské sklepní uličky vás opět okouzlí svou podzimní atmosférou. Sklepy budou otevřeny za každého počasí, zázemí najdete ve velkokapacitním stanu v centru Spodních Nechor.

Soutěžit o vstupenky zdarma můžete zde.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...