Moravská banka vín se přestěhovala

Brno, 25. června 2016 - Přední brněnská vinotéka – Moravská banka vín – otevřela novou provozovnu v Brně na Dominikánském náměstí. V současnosti je to už čtvrtý obchod s vínem pod hlavičkou Moravské banky vín.

MBV Dominikanska


"Otevření nové vinotéky předcházlo uzavření provozovny ve Velkém Špalíčku, kde jsme byli celkem 16 let a už si to zasluhovalo změnu. Prostor na Dominikánském náměstí 10 je na dobrém místě a jeho půdorys byl pro nás výzvou k nové koncepci. Interiér této vinotéky je řešen v moderním stylu architektury." prozradil jeden z majitelů sítě vinoték Stanislav Šida.

Nová vinotéka byla slavnostně otevřena v pátek 24. června. Nabízí více jak 900 druhů tuzemských i zahraničních vín. Také milovníci čepovaného vína si zde najdou svoji odrůdu.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...